- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbalazs01
csendes tag
Szia olvastam, hogy vettél egy G933 at. Én is de sajnos nekem elszált 2 hét használat után. Lemerült éjszaka rajtahagytam a gépen, hogy feltöltse de reggelre nem tudtam bekapcsolni. Utána Fixit megálapitották hogy nincs csere alkatrész és nem tudják javitani. Még raktáron sincs nekik. Szoval visszakértem a hibás terméket egy javithatatlansági nyomtatvánnyal. És utána jött a tortura. Felhívtam a Logitech et elmontam a problémámat. Email ben elküldtem a papirokat. Most pénteken 06.10 én hozza a UPS a vadi uj G933 at. Megkérdeztem, hogy mit csináljak a régivel azt mondták hogy keressek egy veszélyes hulladék lerakót és dobjam bele. Mondjuk megrartom hátha az aksi, fülpárnák, kábelek, wifi vevő stb. tudom hasznositani.
Ezt azért írtam mert magyarországon nem tudják sem javitani sem cserélni a terméket. Én is külföldről kapom a UPS en keresztűl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest