Új hozzászólás Aktív témák
-
cbalazs01
csendes tag
Szia olvastam, hogy vettél egy G933 at. Én is de sajnos nekem elszált 2 hét használat után. Lemerült éjszaka rajtahagytam a gépen, hogy feltöltse de reggelre nem tudtam bekapcsolni. Utána Fixit megálapitották hogy nincs csere alkatrész és nem tudják javitani. Még raktáron sincs nekik. Szoval visszakértem a hibás terméket egy javithatatlansági nyomtatvánnyal. És utána jött a tortura. Felhívtam a Logitech et elmontam a problémámat. Email ben elküldtem a papirokat. Most pénteken 06.10 én hozza a UPS a vadi uj G933 at. Megkérdeztem, hogy mit csináljak a régivel azt mondták hogy keressek egy veszélyes hulladék lerakót és dobjam bele. Mondjuk megrartom hátha az aksi, fülpárnák, kábelek, wifi vevő stb. tudom hasznositani.
Ezt azért írtam mert magyarországon nem tudják sem javitani sem cserélni a terméket. Én is külföldről kapom a UPS en keresztűl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest