Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Egy honapja kontakthibas lett a fules, nem tudtam megfejteni a konkret helyet, okat, de veletlenszeruen a jobb oldala nem szolt. Kibsztt idegesito tud lenni...
Na de hatalmas szerencsem volt, mivel az amazonon vettem, csak visszakudltem es mar jova is irtak az osszeget, amiert egy eve (!!!) vasaroltam.
Ami a lenyeg, hogy az utodja mellett dontottem, G933 lett. Es nagyon jo dontest hoztam, imadom. Kicsit szorosabb, de sokkal jobban fekszik a fejen, fulon. Fulnek nagyobb a helye (masikon neha belogott a muanyag karima, ami hosszutavon borzasztoan nyomta a fulemet.
Lehet kotni kulon telora is (ugy hogy kozben vesz ia wireless jelet geprol), es a terhangzas is sokkal koherensebb mint a G930-nal.
Hatosugara kb masfelszer annyi, es sokkal sokkal stabilabb.Szoval ha valaki gondolkozik a valtason, es nagyjabol elegedett volt a 930-cal, ne habozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest