- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
nos, padsurfert alapból kapsz hozzá egy csíkot, van egy használati útmutató is hozzá(ami igazából felesleges, mert csak ki kell vágnod méretre (az egér talp méretére) a surfert, aztán mivel öntapadós, felragasztani. innentől nagyon jól fog csúszni, és garantáltan nem kopnak el az egér ''talpai''(nekem sajnos elkoptak, mert kb fél évig csak asztalon futott ;[)
szerintem is érdemes lenne megvárnod az 510-et, gondolom nem olyan sürgős, hogy kb 1 hónapot ne bírj ki.
egér gyorsítás: www.counter-strike.hu -n volt erről 1 cikk(bár én már régebb óta ismerem), hogy hogyan lődd be magadnak a cs-t.
amiket ajánlok(sensitivity-t valószínűleg feljebb kell venned majd, mert egérgyorsítást ha kiveszed, akkor lassabb lesz egyértelműen..:) ):
először is: xp-t használsz? ha igen, akkor ezek biztosan működnek, ha nem, akkor nem biztos, hogy mindegyik megy. szóval:
vezérlőpult->egér tulajdonságai->az egérmutató beállításai-> a rámutatás pontosságának javításánál pipa kivéve, a sebesség csúszka középen(alapértelmezett), a mutató autómatikusan a párbeszédpanel alapértelmezett gombjára ugrik: pipa kivéve.
ezek után ugyebár alkalmaz->ok.
most töltsd le [L]ftp://www.counter-strike.hu/client/configs/mouse_fix.zip[/L] <-ezt a filet, csomagold ki, és töltsd be a regisrtybe.
most restartolj egyet, hogy érvénybe lépjen a beállítás.
ezek után a cs-t ezekkel a paraméterekkel indítsd: -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd
ha nem tudod, hogy hogyan kell, akkor leírom (1.6-nál így van): steam megnyit->games->counter-strike -re jobb klikk->properties->launch options. ide írd be a fentebb említett paramétereket.
nos nemtom, hogy eddig milyen senssel játszottál a cs-ben, de nekem pl amíg ezek nem éltek addig 1 volt a sensem, azóta 2,5 és kb ugyanolyan gyors, vagy talán még lassabb az egér így(ugyebár 4D és mx500 kíséretében). amennyiben meglesz az új egér NEHOGY FELTEDD az alap drivert(meg szerintem amúgy se pakolj fel) mert nekem nagyon elb@szta az egeret, hirtelen hosszú rántásokra nem reagált, vagy bezavarodott, stb...
Aktív témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Házimozi belépő szinten
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- PlayStation 5 Slim 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest