Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Hát azt azért nem mondanám hogy fos, inkább úgy fejezném ki magam, hogy van hova fejlődnie. A jelenlegi 68 Metascore értékelés szerintem pont tükrözi, hogy mennyire "minőségi" játékkal van dolgunk. Nem az az órákig bele lehet feledkezni típus, de lát az ember benne valamit, ami miatt ha csak 10 percre is, de előveszi néha. Aztán persze szembesül a hibákkal, és félredobja megint, hogy a kedvenceivel játsszon..
Nekem 3-4 meccs a napi maximum, mert utána már inkább unom/idegesít a történet. Szerintem a fejlesztők igyekeznek jobbra pofozni a gamét, és ez meg is látszik, de még ez a játék egy kezdeti béta stádiumban van.
Későbbiekben rakhatnának be több embert egy meccsre, mert a 4v4 az kevés. Nem csak a kilépők miatt lesz rossz szájíze az embernek meccs alatt, hanem 4 ember még ha akarna sem tudna "taktikázni". Pedig a játékmódok pont építenének a taktikázásra. Jelenleg 2 opció van: együtt megy a csapat, vagy nem. Ha utóbbi, akkor az ellenfél bedarál mindenkit, ha együtt mozognak. Ha együtt megyünk, akkor vagy bedarálunk mindent, vagy jön a kaotikus 4v4 összecsapás egy kisebb területen. Nekem ez nem egy nagy élmény.
Ettől függetlenül szerintem napi szinten le fogok tolni 1-2 meccset, csak hogy lássam, merre halad a cucc, és persze hátha összejön egy 6-7-es kill streak, ami jó kis adrenalin bomba
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.