Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
szerintetek a Intel Celeron G3930T szóval a "T"-s verzió is elegendő hogy meghajtson 6-12 kártyát? csak ízért kérdezem mert olcsóbb mint a sima verzió
ezen kívül még az érdekelne hogy 1060 6GB verzióból melyiket érdemes megvenni? a legolcsóbb Palit márkától kicsit félek hogy nem lehet majd eladni őket, ti miket használtok mit érdemes nézni?
-
Eclips21
őstag
Inno3D 1060 3GB compactal milyen tapasztalatok vannak? Hűtése milyen? Mennyit termelnek ETH-ban? Élettartama? Hátrányai?
-
Eclips21
őstag
68K most bestmark-ban rendelnék 6 darabot így is hanyagoljam? (most kezdek bányászni nincs tapasztalom)
vagy MSI 1060 3GB Aero ITX OC 77K-ért?
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
Ti milyen tápon ajánlatok, amit lehet is kapni, mert már néztem egy rakatot de nem lehet venni őket. Egy bronz táp nagyon gáz? 88 vs 90 hatásfok számít egyáltalán? német amazon-on van akkor is jó haza tudom küldetni.
6 darab 1060-hoz kell. 1000W-ost nézegettem eddig.
Kérlek adjatok tippeket. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz ironka #36387 üzenetére
riget építek olcsó és jó kell
Zalamn 850 ez ~57ezerpért elég jónak néz ki 3év garival. Vélemény? -
Eclips21
őstag
sziasztok,
valaki tudna segíteni, már mindent próbáltam, de nem tölt be egyik amd driver se bios moddolás után
ez mitől van? ha vissza töltöm a gyárit egyből jó lesz! MSI 480 8GB samsung ramos több bios is csináltam már. próbáltam 1500_2000, 1650_2000, one click, egyiknél se tölt be a driver -
Eclips21
őstag
Koszi mindenkinek, meg talan annyi hogy blockchain driver vagy a legujabb driver compute modban? Esetleg egy harmadik opcio a jobb?
-
Eclips21
őstag
Valaki csakanyozik coil whine-os 580al? Lenne egy elado garancialais amit megvennek de felek tole igy.
-
Eclips21
őstag
Sziasztok, az mitol van hogy van 2db 480 az egyik 23-29Mh/s kozott ugral a masik stabilan 28-at hoz es meg van 2db 580am az egyik 24-nel nem hoz tobbet tok mind1 mennyire huzom a masik szepen stabilan hozza a 29-et?
Feszultsegekkel van a problema? Vagy mi ? Mert az 580 gyari erteken se hoz tobbet (mindegyik kartya moddolt)
-
Eclips21
őstag
nektek mennyit fogyasztanak a 480/580-ak? nekem 2-2darab van, amit mértem max 599watt(konnektorból) volt ETH 118Mh/s-el szedem. 1200/2100 al ramok 950-975mV-al mennek a gpu 900-1000mV.
tudtok tippet adni mivel érdemes próbálkozni? mennyek 1200 fölé vagy a feszeket vegyem lejjebb?
esetleg konkrét beállításokat tudtok írni, mert ezt így 2-3 délután alatt tapasztaltam ki és a tököm kivan már a tesztelésselesetleg még annyi érdekel hogy a mennyi memória hibát szoktatok még elviselni? vagy full nulla hiba? mert néha bedob 1-1-et a HWinfo
vagy egy linket tudotok adni ahol ezekről tudok olvasgatni?
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz fogtunder #41726 üzenetére
én úgy vettem észre 1150 és 1200 között közel 1Mh/s-t hoznak darabonként így most meg is vagyok elégedve a 118-al 4 kártyára, de jobb lenne a fogyasztást most még lejjebb tornászni.
én 70w rendszer fogyasztással számolok (ssd, riserek, celeron g3930, stb) ez reális lehet? ti mennyivel számoltok? procit érdemes alulfeszelni?
mert így kb.130wattot esznek darabonként
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz subaruwrc #39406 üzenetére
4 darab 480 es 2 darab 580-am van, most kezdtem el nezegetni a claymore beallitasokat honnan derul ki hogy mi a jo beallitas? Hashretet kell nezni csak? Vagy vannak buvos szamok? Mert az auto ertekrol most atraktam 1-re. Tobb lett a hashrate de van ennek negativ hatasa is?
-
Eclips21
őstag
válasz vizimento #43601 üzenetére
4 darab MSI 480 1db giga 580 1db asus 580
Asus a legszarabb fele olyan súlya van mint az msi-nek és 10 fokkal melegebb legalább, húzni se nagyon lehet egy hányadék, a giga már sokkal jobb használható kategória de MSI közelében nincs egyik sem se méterben se tömegben se hűtésbe. Nagy csalódás a asus
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
Sokat irtok itt az alapjarati "idle" fogyasztasrol de azt nem vette figyelembe senki hogy ki hogyan kapcsolja ki a vgakon a sporolos state-eket. En konkretan kikapcsoltam mindet(gpu es mem eseteben is) es csak a mininghoz hasznalt beallitasokon tudnak futni. Igy 6x580(480) 360wattot szakit ki a falbol, ha nem fut a rigen semmi. De ha vissza kapcsolnam a state p0-t egybol vissza es ne fogyasztasa uresrajatban, de minek ha 0/24ben fut a rig? Claymore inditas utan szepen felfut ~840-860wattra (szoba homersekle fuggo).
-
Eclips21
őstag
claymore-ban amikor megnyomom az "S" betűt az átlagos hashrate kb156 de a reported mindig 183 ez normális vagy valami instabilitás okozza?
-
Eclips21
őstag
Ismeri valaki a Zalman ZM850-ARX tápot? Jelenleg ezt használom ~100%on 860W(télen 840watt volt csak) konnektorból mérve, de úgy vettem észre hogy meg egyezik a Zalman ZM1000-ARX táppal, mert volt hogy nem érvényesültek a beállítások a vga-kon és kirántott 970wattot míg észre nem vettem. Azóta nem aggódok hogy kevés lenne a táp. Volt valakinek hasonló tapasztalata?
-
Eclips21
őstag
Jön a nyár döglenek a vga-k. Csinált már valaki közületek levegőztető rendszert?
Az én tervem jelenleg hogy veszek egy 120-150 literes müanyag dobozt, kivágom radugok ketto flexibilis csovet, meg ketto ventillatort(egyet a kimenő ágra egyet a bemenő ágra) és kivezetem az ablakon amit egy funer/osb lappal zarok le, persze kivagom a csöveknek.
A problema hogy semmi szellozese nincs a helysegnek ahol a rig van es jelenleg 30fok van bent. (Mar 40wattal eszik tobbet a gep a meleg miatt, gondolom a tap hatasfoka romlik a melegben)
Valaki csinalt mar hasonlot? Vagy tudtok jobbat? Egyszerubbet?
-
Eclips21
őstag
Ezek elég jó öletek köszi, kb olyat akarok mint a growboxos linked csak én egy műanyag ládába akarom beletenni azokat már lehet kapni 5-15ezerért. A nagy gond a ventillátorokkal van, nem tudom milyet vegyek amivel olcsón megúszhatom. A videóban lévő nagyon jónak néz ki csak a baj az hogy darabja 25 - 35ezer
vannak olcsóbbak is de kitudja milyen
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz Zoli986 #45855 üzenetére
En egy 80plus platinum minositesu tapot hasznalok 6db 480 8gb falbol 870wattot eszik most a tap meg 850-es pappiron de volt hogy 930wattot is mertem rajta falbol 1-2percig, de gyors leallitottam(nem indult el az alul feleszelo progi)
Szoval en nem aggodok azota a tap miatt, amugy egyaltalan nem melegedik de ez lehet hogy a platinum miatt van. Mondjuk banom hogy nem 1000wattosat vettem belole de mar keso.
Zalman ZM850-ARX 850W - nem olvastam rola semmit anno csak megvettem mert platinum es bazi jo aron van
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
Sziasztok egy win frissites(elmeletileg ki kapcsoltam)szetbarmolta az egesz rigemet, ujra kell tennem. Elkezdett fagyni meg a feszultsegek beallitasa is gondok vannak minden elromlott.
Milyen win10et ajanlotok es tudtok valami bomba biztos modszert hogy ne frissitsen soha az eletben?
Elore is koszi
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz Zoli986 #46829 üzenetére
Valamiért 480 és 580 egymás mellett nem a legjobb vagy csak balfasz vagyok nem tudom Az AB nem állítja be a feszültséget rendesen néha vagy egyáltalán nem. Ha jól emlékszem Giga 580-t nem tudtam egyáltalán állítani (most nem próbáltam). Vegyesen vagyok 4db MSI 480 gaming x, 1db Giga 580 gaming és 1db Asus 580 gagyiság, szerintem ezért nem jó valamiért a Claymore, bár lehet más oka van, de az 580akat simán lehet állítani benne.
-
Eclips21
őstag
válasz zsolti_20 #46831 üzenetére
Eddig azt hasznaltam, de az uj win frissites ota nem tolti be a peofilikat es meg manualisan sem jo. Probaltam block chain meg a legujabb driverrel( a legujabb beszart es eltunt a comoute mode kapcsolo....) aaaa kiakaszt xD ujra kell rakni egy szuz rendszert minden keppen sajnos :/
-
Eclips21
őstag
Tegnap kipróbáltam a HiveOS-t, a feszültségeket nem tudtam állítani se Claymore-ba a saját OC panelján. (kevert rig 480 és 580)
Az szerintetek lehet megoldás hogy ha át konvertálom a 480 kártyákat 580-ra? vagy hogy lehetne még próbálkozni?
Win10-en claymore-ban úgy ahogy működik de ott meg a ventilátorokat nem tudom irányítani.
Lehet valahogy 2 drivert futtatni? majd 2 claymore elindítása után külön futtatni a 480 kártyákat és az 580 kártyákat?
Vagy egyéb tapasztalata valakinek?
-
Eclips21
őstag
válasz Iginotus #47074 üzenetére
hogy feszeled a ramokat? 2 hete próbáltam és nem volt ilyen opció benne, amúgy nálam vegyes 480 - 580 riggel maga a feszelés sem ment és konkrétan szét égett egy csatim mert a 850es tápom 1100wattot vett fel konnektorból. Nem tudtam se claymore-al se magával az OC felülettel feszelni.
Amúgy hogy viszed 900mV alá? win10 alatt nekem nem engedi, vagy csak a P7 state-en nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest