Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Miért az HEDT lapok tán filléresek? Hát nem tudom, de x370-ek elvileg kezelik és 30-ért adtam már el Hero lapot.
Nem értem miért megy olyan nehezen át! Nem csak a vételár számít, hanem az értékesés. Veszel 4-et kezelő lapot 60-ért ha nem kell eladod 30-ért. Veszel 2-őt kezelő lapot 2x40-ért, majd eladod 2x30-ért.
Kérdés: Hogyan jársz jobban? Hidd el kb ez lesz az arány. Vagy inkább roszabb. Feltételezve, hogy nagyjából egyidősek a lapok. Akkor még a proci benne sincs ami szintén zenész. Ja és átlag elérhető árat kell nézni nem ilyen egyszeri gyorsan megszabadulós akciós árat, mert az a másik oldalon is éppúgy lehet.
Igen ez csak a véleményem, de tévedhetek.
Próbáltam már én is X299 kombót aztán amikor már nem kellett hónapokig hirdettem, proci dettó azt hittem már sose adom el és nem is csinált jó üzletet aki megvette szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -50% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest