Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- UHD filmek lejátszása
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- A Pixel Tablet 2-vel ismét vége szakadhat a termékvonalnak
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elbandi
aktív tag
válasz deadwing #19203 üzenetére
Ilyen mar nagyon regota nincs: a nagy gpu/asic farmok folyamatosan monitorozzak a coinok nehezseget meg az arat, es mindig arra ugranak ra ami epp a legjobban hozo.
a bizotosabb megoldas, hogy nicehash-on banyaszol multialgoban, vagy zpool-on is a multialgoban. ez biztosabb cserebe alig hozo bevetel.
a masik megoldas, hogy banyaszol valamit a nepszeruek kozul, es megvarod vele mig megpumpoljak. egy 5-10x-es pumpnal mar szepet lehet kaszalni, ha jokor lepsz ki. cserebe ez rizikosabb (ha soha nem pumpoljak meg, vagy 2-3x-nal vege a pumpnak)
Elbandi
-
AnonyX
tag
válasz deadwing #19203 üzenetére
Milyen grafikusod van jelenleg és milyet szeretnél vásárolni? Jelenleg az Ethereumot még megéri bányászni, illetve érdemes foglalkozni az Expansel is. Expanse ára jelenleg 0.00050600 BTC ugyanakkor pl. Május 25 én járt 0.0010192 BTC áron is. Szerintem teljesen korrekt még. Jelenlegi áron is megéri bányászni legalábbis nekem 380X + 7950 + 3x270 ...Így még rendben van az ár is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest