- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
Ha jól értem akkor CD-ről nem tudzs bootolni, floppy nem működik, de te linuxot akarsz rá...
A megoldás lehet egy debian CD Azt eléred dos alól, és onnan el lehet indítani a linuxot, ami már a cdről fog indulni
Konkrétan egy debian CD-n:
install/boot.bat
Ez ha megnézed egy segédprogit használ: loadlin.exe
Így (loadlin.exe) végülis bármilyen linuxot el lehet inítani. -
Bazsesz
őstag
Ahoj! Olvastam, hogy ajánlotta valaki a WMvare-t. Namármost, az megvan nekem, de csak WinXP alatt működik. Neki meg Win98-a van, ha jól olvastam.
Ötlet:
DOS-ból működik a floppimeghajtó? Mert nekem volt egy olyan winhibám, hogy win alatt nem működött a floppymeghajtó. Igaz, hogy ez nem laptop volt... De egy próbát megér.
Üdv: Balu -
nbi
tag
És van valakinek 5lete, hogy honnan tudom letölteni??
bogarásztam egy ideig?
Vagy esetleg más megoldás? -
nbi
tag
Sziasztok!
Kaptam egy Hp omnibook 5700CT laptomom. Használatra kaptam. Nem működik az FDD benne, minden lemezre azt írja, hogy nincs megformázva, formázzam, persze formázni sem tudja, mindezt a laptopon levő win98-ból és Dos-ból. A CD-Rom-ól nem bootolhatok, mert a biosban nincs is ilyen opció, hogy cd-rom, atapi ..bla bla. szerintetek, hogy lehetne linuxot a win98 helyére tenni? Windowsban, dos-ban megy a cd-rom, másolhatok róla. De bootfloppyt akar csináltatni a linux (FDD nem müxik). Ötlet? (Szervíz a végső megoldás lenne)
Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Medence topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest