Aktív témák
-
Flashy
veterán
van TotalCommander alá ext2 plugin is, tudtátok? :D
amúgy én a tcmd plugin előtti időkben egy másik cuccot használtam: http://uranus.it.swin.edu.au/~jn/linux/explore2fs.htm hátha valakinek segít. -
törölt tag
nekem nincs olyan nagyon bika gépem, dee bírja a cd írást úgy is, ha közben megy zene, letöltés, konvertálás... igaz, az sem mellékes, hogy olyankor nem 5 perc alatt ír meg egyet, hanem duplája :DD viszont hibátlanul :)
-
xzso
tag
Még1 kérdés! Lehet internetezés allatt CDt írni??? mert egyszer már elbasztam 1Cd, mikor még modemes netem volt!
[Szerkesztve] -
xzso
tag
Köszke mindenkinek!!!! Müxik a Cuccos...mentem kifelé a több giga Game-t meg filmet!!!:)
-
moonman
titán
sőt! a total commanderhez van egy ext2-t olvasó plugin is. :))
-
elessar
tag
-
eddie303
őstag
A legegyszerũbb megoldás, amit én is használok: A Total Commander oldaláról le lehet tölteni egy FS-plugint, amivel lehet olvasni Linux partíciókat. Felteszed, s már mentheted is az adatokat.
-
xzso
tag
Virtual PC-vel lehet valamit kezdeni???
-
xzso
tag
És ha úgy csinálom hogy a Linuxot Bootolom be és onnan másolom át a Windows Xps-re???
-
[HUN]Zolee
őstag
Az a gond, hogy a lunix teljesen más fáljrendszert használ mint a windows. :)
Sajan nem tom mivel lehet lementeni az adataidat, de legalább a hiba okát tudod :) -
xzso
tag
Na akkor mondom! :)
Van 1 60GBvinyóm, amin eddig Suse Linux volt.
És most vettem egy Samsung 160GB-os vinyót amire feltettem az XPt-!
És ki szeretném menteni az adatokat a 60GB linuxos winyórol az újra.
Beállítottam Masterre a 160asat, Slave-re meg a 60GB-osat, de amikor betölt az XP akkor nem látom a 60as vinyót!
Mit lehet gond??? Mit kell csinálni?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest