- TV antenna és jelerősítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BIOS frissítés
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
-mikey-
csendes tag
Hi!
Egy nem túl egyértelmű problémával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni. Röviden annyi a helyzet, hogy míg Windows alatt lazán megy a háló, Linux alatt ''egy idő után elromlik'', 70-80%-os packet loss-okat produkál.
Kicsit bővebben:
Eddig egy Intel ZX chipsetes alaplapom volt, egy Realtek 8139 chipes hálókártyát használtam. Újítottam, alaplap ment, hálókártya maradt. Az alaplapon SiS 735-ös chipset van. Feltettem a RedHat 7.1-et és a gyári kernellel már csinálta a hülyeségeit (70-80-90%-os packet loss a szomszédos gépre - egyébként kollégiumban lakom, Ethernet hálózat van kiépítve). Ráfordítottam a 2.4.14 -es kernelt, semmi változás. Windows XP alatt egyébként rendesen működik.
Nem vagyok egy Linux-guru, bár túlnyomórészt ezt használom (használtam, amíg tudtam netelni...:( ). Ti hol keresnétek a hibát??? Őszintén szólva én azt sem tudom, hol induljak el...
Bocs, ha hosszú lett, előre is kösz a válaszokat:
Mikey.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest