Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem csak a rendszerinfós programoknál hatékonyabb a terminál, hanem szinte minden alkalmazástípusban. Egyedül tényleg a grafikus szerkesztésben és böngészésben nem, pl. videóvágás, fotószerkesztés, rajzolás, böngészés.
A pálcika WM-nek nem csak az alacsony memóriafogyasztás a lényege, hanem a gyors boot, meg használat közben is ultrareszponzív. A pálcika WM-nek az a lényege, hogy mindent terminálból használsz, és csak 1-2 maradék progiknak nyújt grafikus felületet pótlékként. De erre a szintre el kell jutni.
Én is 5+ éve váltottam, és én is bánom, hogy nem váltottam hamarabb. Egyébként egyszer majdnem váltottam 7 évvel ezelőtt, Mint Cinmanóra ráadásul, akkoriban csak az tartott vissza, hogy az akkori szkennerem és nyomtatóm nem tudtam rajta beüzemelni, pedig lehetséges volt, csak akkor még én voltam béna hozzá.
A fent említett 3 napos kollégának nem volt való a Linux, abban igaza volt. Szerintem az életkora miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro FX570
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest