Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel találgatós topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Corsair tápok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem csak a rendszerinfós programoknál hatékonyabb a terminál, hanem szinte minden alkalmazástípusban. Egyedül tényleg a grafikus szerkesztésben és böngészésben nem, pl. videóvágás, fotószerkesztés, rajzolás, böngészés.
A pálcika WM-nek nem csak az alacsony memóriafogyasztás a lényege, hanem a gyors boot, meg használat közben is ultrareszponzív. A pálcika WM-nek az a lényege, hogy mindent terminálból használsz, és csak 1-2 maradék progiknak nyújt grafikus felületet pótlékként. De erre a szintre el kell jutni.
Én is 5+ éve váltottam, és én is bánom, hogy nem váltottam hamarabb. Egyébként egyszer majdnem váltottam 7 évvel ezelőtt, Mint Cinmanóra ráadásul, akkoriban csak az tartott vissza, hogy az akkori szkennerem és nyomtatóm nem tudtam rajta beüzemelni, pedig lehetséges volt, csak akkor még én voltam béna hozzá.
A fent említett 3 napos kollégának nem volt való a Linux, abban igaza volt. Szerintem az életkora miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Apple iPhone 16 Pro - Desert Titanium - 256GB - Akku:99% - Újszerű állapot! Jótállás:2028.07.04-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest