- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csak a rendszerinfós programoknál hatékonyabb a terminál, hanem szinte minden alkalmazástípusban.
Szerintem home usereknél akkor hatékony a cli, ha már tudja a parancsokat vagy sejti honnan kell előkeresni, ill. ha már legalább egyszer használta az adott disztrón. Emiatt mentem el az összes lecserélt disztrtó history-ját.
A pálcika WM-nek nem csak az alacsony memóriafogyasztás a lényege, hanem a gyors boot, meg használat közben is ultrareszponzív.
Persze, ezek értelemszerűen azért együtt járnak logikusan.....szép is lenne, ha még gyors sem lenne. A boot az mellékes, normál legacy boottal öreg desktopon systemd előtti időkben 3 sec körüli bootok voltak. (multkor valahol linkeltem is, az Archklón volt a 2.7s éppen, eddigi leggyorsabb)
Én is 5+ éve váltottam, és én is bánom, hogy nem váltottam hamarabb.
Na ugye! Szerintem minden értelmes ember így van ezzel, magamat nem sorolom ide Eltées Elemérként.
A fent említett 3 napos kollégának nem volt való a Linux, abban igaza volt. Szerintem az életkora miatt.
Ő hiszi csak ezt, ugyanez Winnel is meglesz nála sajna. Ott sem fog boldogulni, persze szidta a Win topikosokat, de ha ott is ennyire mást csinál, mint amit tanácsolnak..........én sajnálom, mert pont a Mint Cinnamon volt az, amit sok embernek felraktam már, 40-50+ korúaknak és gyakorlatilag nekik úgy tökéletes volt, ahogy feltelepült és csak használták. A legjobb, ha valaki a Winhez is tök kuka, mert az csak leült a géphez használni és nem jutott eszébe sem, hogy elkezdje kutyulászni.
(#561) colomb2
Félsz, hogy nem fogod tudni bekapcsolni legközelebb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest