- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
Nem tudok ilyenről, ami minden formátumot támogat és még normalizálni is tud. Én az Arch Wikiből szedett scriptekkel szoktam konvertálni, pl. ilyennel, de azok csak bizonyos formátumot tudnak, normalizáció nélkül.
Ennyiből nekem nagyon hiányzik a foobar2000 megfelelője Windows alól, az egyetlen progi, ami hiányzik, abból is ez a konvertálási funkció, hogy be lehetett állítani parancssori konvertálási profilokat (lame.exe, flac.exe, oggenc.exe, stb.), és azzal egész kijelölt lejátszási listákat egy gombnyomással célmappába átkonvertálni, tagek megtartásával, egyszerre annyi konvertálási szálat elindítva, ahány szálat tudott a proci. Normalizációt nem használtam, de azt is tudta. Na, ilyen kéne Linuxra is. Van ugyan a foobar2000-nek klónja, a DeaDBeeF, de csak a lejátszási funkciókban, felületben próbálja utánozni, konvertálni nem tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- PlayStation 5
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest