Hirdetés
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Házimozi haladó szinten
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv. Srácok W10-ről szeretnék váltani Linux-ra "végérvényesen"(bár biztos lesz olyan progi/játék, amit nem fogok tudni futtatni), live-ban próbáltam már kicsit az Ubuntu-t és a Mint(cinnamon)-et is. Na most azt olvasgatom, hogy Ubuntu-ról sokan menekülnek, mert nem jók a frissítések stb. Viiiszont mennyire elvetemült ötlet Mint-et használni Gnome kinézettel? Lehetnek gondok? Tudom, hogy a Cinnamon a legwindows-osabb kinézetet adja, tök jó is(jó helyen az óra, nincs top bar ami kitakar egy csomó helyet[mondjuk ahogy olvasom eltüntethető, de pl odarakható CPU/MEM terheltség, csak az meg inkább az óra mellé lentre kéne]), dee valahogy főleg az ikonok nagyon puritánok(és nem biztos, hogy elsőre szeretnék még 10 másik plugin-t telepíteni, hogy kinézzen valahogy
). Szeretném a legmegfelelőbbet választani, sok problémától mentesülve. Köszönöm a helpet! 
-
Jó ebben is van vmi, igazatok van, nagyon vasárnap van

És kezeli a 64bit-et a kis Atom ami benne van. Bár azért kezdtem a 32bit-tel, mert W7-nél tudom, hogyha nincs meg a 4GB ram akkor lassabb a 64bit-es rendszer.
Linuxban amúgy nagyon nem vagyok otthon sajnos, de gondolom wine-al itt is futtatható 1-2 win-es szoftver. Kérdés még, hogy Mint-ben akartam nyelvet váltani, de ahhoz kér sok progit, amit telepíteni kell. Kérdem én a gimp az mi a jó fenének kell neki ahhoz?

-
Üdv. Segítséget szeretnék kéni. Van egy kis netbook-om, amin gyárival W7 van, de hát az kicsit sok rá, lassú mint a dög. Úgy néztem, hogy ez a Linux Mint jó lesz, de nem tudom melyik verziót(Cinnamon, KDE, Mate) töltsem le? Továbbá először csak LIVE-ként szeretném megnézni, hogy jó-e. Jól olvastam, hogy mindegyik Mint így indul?

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Samsung kuponkunyeráló
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Szeretném a legmegfelelőbbet választani, sok problémától mentesülve. Köszönöm a helpet! 

Rowon