- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varga Ferenc
csendes tag
válasz
toth_janika
üzenetére
https://help.ubuntu.com/community/BinaryDriverHowto/AMD
-
Varga Ferenc
csendes tag
Ha valami nem működik a wine-n vagy a playonlinuxon akkor játszadozzatok a felbontással, mert úgy terveztem hogy ezeken a windowsos alkalmazások fussanak. Az operációs rendszer feltörhetetlen csak a külső alkalmazásokban lehet bug.
-
Varga Ferenc
csendes tag
válasz
derivalt
üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy a felvett tárolók után fel kell rakni annyi multimédiás szoftvert amennyit bírtok (devede ogmrip ryrthmbox, xbmc + codececek multimédiás konténerek szóval annyit ami csak eszetekbe jut, és a leírt kernel frissítés után fefutatattatni az előbb beírt FFMPEGET és OPENSSLT, majd kernel fríssítés, majd megint FFMPEG ÉS OPENSSL, és a LÉNYEG: Ezek után lefuttatni a legszigorúbb beállítások mellett a BLEACHBITET mind rendszergazdai, mint normál beállítások mellett az kitöröl egy csomó nem odavaló beállítást és csak a szükségest és teszi alapértelmezetté és hogy az egészet összehozzátok megint le kell futtatni az FFMPEGET ÉS OPENSSLT és világbajnok linuxotok lesz. És csinálni a Kendek által készített biztonsági mentést. Utána már csak azzal kell törődni hogy telepítsétek az érkező frissítéseket.
ÉS BEFEJEZTEM! TÖBB NINCS. ELNÉZÉST KÉREK A MODERÁTOROKRÓL! CSAK AZT SZERETNÉM HOGY A LINUX VILÁGBAJNOK LEGYEN!
ÉN befejzetem! ÉS több másik nickem nem lesz!!!!!!!
http://bleachbit.sourceforge.net/download/file?file=bleachbit_1.6_all_ubuntu1404.deb
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon