-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
berek21
őstag
Korábban már írtam, hogy kicserélném a windows rendszerem linuxra. Nos azóta megtörtént a váltás, mégpedig olyannyira hogy elsődleges rendszer lett nálam. Nagyon elégedett vagyok a gyorsaságával, testreszabhatóságával, és a stabilitásával. Pedig kínoztam rendesen, ahogy egy minusz egyes kezdő felhasználótol illik.
Amúgy egy Lenovo G50-45 laptop az alany, és Mint 17.3 KDE lett a rendszer.
-
berek21
őstag
Köszönöm a válaszokat. Tanulni mindíg kész vagyok. Annyira, hogy elsődleges rendszernek szeretném. Viszont a felhasználói szokásokat még nem írtam le. Főleg multimédia használat (film, zene), böngészés, torrent. Viszont lenne egy hybrid tv kártyám, (pinnacle 340e) aminek működni kellene néha egy jupici beltérivel. Van egy nyomtatónk is, canon mg5650, azt sem lenne hátrány használni. Utolsóként pedig az érdekelne, hogy andriddal milyen barátságot ápol az os. Ha ezek menni fognak, akkor meg leszek elégedve.
-
berek21
őstag
Sziasztok. Adott egy Lenovo G50-45 ös laptop, amin egy win 10 fut. Nagyon tele van már a hócipőm vele. Szeretnék belevágni egy remélhetőleg hosszú linux kalandba. Tehát a kérdésem az, hogy ajánlott-e a mint 17.3 erre a gépre. Mivel már hetek óta olvasgatok, figyelgetek a témában, ezért szólok arról is hogy ez egy előtelepített gép. Tehát UEFI-s. Visszaolvasva pár kommentet, remélem ez nem gond. Sajnos mobilról vagyok, ezért nem tudok linkelni, amiért elnézést kérek.
http://www.cnet.com/products/lenovo-g50-45-80e3-15-6-a-series-a6-6310-4-gb-ram-1-tb-hdd/specs/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest