- Mini-ITX
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
berek21
őstag
Korábban már írtam, hogy kicserélném a windows rendszerem linuxra. Nos azóta megtörtént a váltás, mégpedig olyannyira hogy elsődleges rendszer lett nálam. Nagyon elégedett vagyok a gyorsaságával, testreszabhatóságával, és a stabilitásával. Pedig kínoztam rendesen, ahogy egy minusz egyes kezdő felhasználótol illik.
Amúgy egy Lenovo G50-45 laptop az alany, és Mint 17.3 KDE lett a rendszer.
-
berek21
őstag
Köszönöm a válaszokat. Tanulni mindíg kész vagyok. Annyira, hogy elsődleges rendszernek szeretném. Viszont a felhasználói szokásokat még nem írtam le. Főleg multimédia használat (film, zene), böngészés, torrent. Viszont lenne egy hybrid tv kártyám, (pinnacle 340e) aminek működni kellene néha egy jupici beltérivel. Van egy nyomtatónk is, canon mg5650, azt sem lenne hátrány használni. Utolsóként pedig az érdekelne, hogy andriddal milyen barátságot ápol az os. Ha ezek menni fognak, akkor meg leszek elégedve.
-
berek21
őstag
Sziasztok. Adott egy Lenovo G50-45 ös laptop, amin egy win 10 fut. Nagyon tele van már a hócipőm vele. Szeretnék belevágni egy remélhetőleg hosszú linux kalandba. Tehát a kérdésem az, hogy ajánlott-e a mint 17.3 erre a gépre. Mivel már hetek óta olvasgatok, figyelgetek a témában, ezért szólok arról is hogy ez egy előtelepített gép. Tehát UEFI-s. Visszaolvasva pár kommentet, remélem ez nem gond. Sajnos mobilról vagyok, ezért nem tudok linkelni, amiért elnézést kérek.
http://www.cnet.com/products/lenovo-g50-45-80e3-15-6-a-series-a6-6310-4-gb-ram-1-tb-hdd/specs/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Filmvilág
- PlayStation 1 / 2
- Mini-ITX
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest