-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Na végképp meghülyült. Közben kiprobáltam más verziókat (xubuntu, lubuntu), de ez tetszett legjobban vissza akarom tenni csak folyton kilép. Multkor még nagy nehezen felment. Rejtély mi a baja
Probáltam keresgélni a neten, de kevés sikerel. [link]
Ezt találtam. Nem nagyon oldotta meg a problémát.
Megprobálok egy 17-st akkor. -
ETOM
addikt
Igen sikerült a flash is a leírás alapján. Ez az SMtube nagyon jó tényleg szépen viszi a 720p videókat is.
" xfce esetében az ablakkezelő hangolásánál a kompozitálásnál ne feledd bekapcsolni a Synchronize drawing to the vertical blank opciót a tearing kiküszöbölése végett, 9600-os Radírral simán menni fog."
bekapcsoltamAmit még nem értek telepítéskor fájlok másolása után sokszor nem lép tovább csak eltünik a telepítő ablak a kör meg forog tovább. Ez mitől lehet? (mint 17.1-17.2 is)
-
ETOM
addikt
(#3152) fradi81
(#3153) FenyőKöszönöm a gyors segítséget
Kezdetnek lecseréltem a MATE-t 17.1 XFCE kiadásra.
Most letöltöm amit ajánlottál és kiprobálom azt is -
ETOM
addikt
Ma felraktam a 17.2-s verziót egy elég régi gépre. Minden oké is kivéve a flash az minden böngészö alatt összeomlik egyből. pl. youtube-tol beépitett ff crashel. Ötlet?
Athlon XP 2GHz
ATI 9600 PRO
768MB RAM
40 GB HDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Milyen egeret válasszak?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged