- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
growler
őstag
-
lev258
veterán
válasz
rozaliaG #6576 üzenetére
Abból a fájlból ki kell törölni azt a bizonyos sort. Nem tudom, hogy került bele, de még ha fel is vetted volna a ppa tárolót, akkor se így nézne ki. Szóval valaki próbálkozott ezzel, csak nem tudta, mit csinál.
ubyegon2: Lehet tévedek, de szerintem ppa-kat így nem tudsz eltávolítani. Ugyanis ezzel csomagokat törölsz normál esetben. -
lev258
veterán
válasz
rozaliaG #5656 üzenetére
Azt akartam jelezni, hogy valami spéci elérésetek van a cégnél. Amíg erről nem tudsz pontosabb infót adni, addig nem nagyon lesz előrehaladás. Egyáltalán a kollégáknak ilyen módon sikerül mindez? Remmina-val konkrét gépre tudnál csatlakozni, ha azon a távoli asztal kapcsolat engedélyezve van és látható külső hálózatról a gép.
-
lev258
veterán
válasz
rozaliaG #5654 üzenetére
Nekem nem világos. A távoli asztali kapcsolat RDP-n keresztül zajlik. Erre Linuxon pl. a Remmina a megfelelő kliensprogram.
Te valami speciális, böngészőn keresztüli megoldást használsz.
Ne haragudj, de amíg nem tisztázódik a pontos háttér, addig nem sokat tudunk mondani. A tippem az, hogy nem a Linux jelenti a problémát, hanem a kapcsolódás maga (esetleg az, hogy nem a céges IP címmel használod).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged