-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #21078528 #7237 üzenetére
Igen, előbb-utóbb valóban kikopnak a régi rendszer alapok. Ráállok valamikor, csak mindig van valami, ami elépriorít. Most például másik helyiségbe kéne diszlokálnom a desktopot AP-s routerral, szét kéne szednem valahogy a laptopot, már egy marék csavart kiszedtem, de még mindig nem akar szétjönni, hogy kiszedjem a ventilátort belőle. Ezek vannak, remélem még MBR rendszer élete alatt sikerül valamit ezekből megoldanom és utána irány az EFI/GPT, még a winx-et is megnézem!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz #21078528 #7231 üzenetére
Köszi a javaslatot! No, kipróbálom holnap a laptop SSD-jét úgyis átraktam a desktopba, azon nincs semmi, ami nem veszthető.
GPT-re konvertálás gondolom gparted-ből egyszerű lesz.Hasznos leírások, bár elsőre totál semmit nem fogtam fel az egészből.
Igazából ha nem annyira vagyok odáig a Winx-ért, akkor ellennék én MBR-rel is még egy jó darabig.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
- Diablo II: Lord of Destruction (PC, Dobozos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest