-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
mintlin22 #15477 üzenetére
Érdekes. Nálam ugyan az egérbeállításoknál engedélyezve van a touchpad (asztali gépnél teljesen feleslegesen), viszont a többujjas kattintásoknál alapból "Default device behavior" van beállítva, és soha nem is tapasztaltam azt, amit írtál.
Megnéztem Firefox-ban, ott se csinál hasonlót.
Lehet, hogy ez függ attól is, hogy milyen eszköz van csatlakoztatva? Ki tudja. Néhány Mint fórumos / reddit-es találat is van ugyanerről a jelenségről, de egyiknél sem láttam az okát.
A lényeg, hogy megoldódott.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
mintlin22 #15475 üzenetére
Nem használtam még olyan böngészőt amiben jobb gombra nyílik meg az új ablak. Mióta eszemet tudom görgővel kattintok rá. Akkor új ablakban nyílik meg. Jobbgombra menü van.
Touchpadon nem vagyok benne biztos, hogy minden tacsi, minden böngészővel(vagy filekezelőben) tudja-e, de nekem a 3 egymás melletti ujjal nyílik a link/mappa új ablakban.
(Asztalon is le kell nyomni a tacsit a jobb kattintáshoz.)
A linket ellenőrizni a fölé vitt kurzor után írja a bal alsó sarokban. (Mérete nem tudom állítható-e egyáltalán.) -
NeoPampalini
senior tag
válasz
mintlin22 #15469 üzenetére
Szia!
"az egér jobb gombját is bal gombként kezeli"
Ez alatt mit értesz? Nekem csak az rémlik, hogy ha jobb gombbal előhívsz egy kontext menüt (pl. böngészőben, vagy filekezelőben), akkor ott bármelyik opcióra jobb gombbal kattintva olyan, mintha bal gombbal kiválasztottad volna.
"hogyan lehet az egér jobb gombját úgy használni mint win alatt, hogy csak megnézni a link címét ellenőrzésként, vagy új ablakban megnyitni"
Öööö... Jobb gombbal "megnézni"? Ezt kérlek, fejtsd ki, hogy mire gondolsz.
Új ablakban megnyitni sima liba, a linken jobb katt, majd a kontext menüből kiválasztod, hogy új ablakban nyissa meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged