- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
gtasystem #3107 üzenetére
Szerintem meg tök kafa, én pl. ezt hiányoltam mindig is a Windowsból és a mostani 10-es verzió megoldása, bár nem rossz, de nem is az igazi. Nagyon jó a Mintben az érzékeny sarkok lehetősége, munkaterület, megnyitott ablakok stb., nagyon hasznos tud lenni. Alt+Tab "lapozásra" is többféle mód állítható be Cinnamon felületen is.
Ennél már csak a KDE Kwin / Compiz fullosabb, a 3D asztalkocka és egyéb effektekkel. -
spammer
veterán
válasz
gtasystem #3104 üzenetére
"na megvan az élváltó az..
de hogy ezt miért élváltónak hívják azt nem tudom.. "Csodálatos fordítás(ok ezek). Szerintem magyar nyelvű rendszert csak azoknak érdemes használni, akik nem tudnak angolul semennyire sem. Bár szerintem még akkor is érdemes angolul, mert gyorsan meg lehet tanulni az alapokat, használat közben.
-
-
atesz117
aktív tag
válasz
gtasystem #791 üzenetére
Hi!
A telepítőben a telepítés helyénél az egyénit választva jutsz a particionáló menübe, itt törölheted az NTFS-t, a felosztást meg így csinálnám:15 GB gyökér v. root particio, csatolási pont: / fájlrendszer ext4(ide kerül a rendszer)
1-2 Gb swap memóriától függően (4GB vagy több ram esetén nem feltétlen szükséges)
a maradék csatolási pont: /home a fájlrendszer itt is ext4, ide kerülnek a személyes dolgok (dokumentumok, képek,videók), valamint a programok beállításai (ez megmarad, ha újra kell telepíteni valamiért a rendszert)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest