- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2 #9137 üzenetére
Nekem ez most túl sok időt venne el. Hihetetlen mennyiségű beállítás létezik, és ez még csak a felszín. Valamikor majd rászánom magam, idővel, apránként. Először ki kell ismernem a rendszert.
Ami a chrome-ot illeti az miattam volt angol. A nyelvi beállításoknál a Területi beállítás is magyart írt, ezért azt hittem már fullos csomag van fent. Aztán mikor láttam a Nyelvi támogatásnál a 22 nyelvet, gondoltam benézek oda, és akkor láttam, hogy nem teljes a magyar nyelvi csomag. Most már a chromium is magyar.Ami kérdés felmerült bennem: Crypto bányászat mennyire érint Linuxon? Win rendszeren több online filmes oldalnál is tapasztaltam és bizonyos erotikus oldalak is előszeretettel használják.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fujifilm X
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest