-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2 #9121 üzenetére
ÉS milyen témákat érdemes letölteni? Azokból a pici képekből sokmindent nem tudok leszűrni.
Kernel: 4.13.0-37-generic x86_64 (64 bit)
Desktop: Cinnamon 3.6.7 Distro: Linux Mint 18.3 Sylvia
GLX Version: 3.0 Mesa 17.2.8Nem tudom mit csinálok rosszul de a böngésző angol akar maradni minden áron.
A hang eléggé érces valami másik driver nincsen hozzá amivel szépen szól? Vagy másik lejátszót kell néznem az hátha... bár a youtube se szól valami jól.
HDD-t át lehet nevezni valahogy? Szeretném megkülönböztetni a két partíciót.Más hibát még nem vettem észre e rövid idő alatt.
Ja elcsesztem a bill kiosztást telepítésnél és y-z és í problémám volt. Most jó, de ugye a jelszót még felcserélt billentyűvel adtam meg. Tudok jelszót változtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali játékos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest