-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
A lényeg, hogy ezekből nézd meg, ami alapján majd telepíteni fogsz, azt mondtam neked, hogy a többi részével most ne foglalkozz, de csak írtad, hogy majd a googliban megnézed, mi ez az FSTAB dolog, emiatt is öntöttem rád azt a hzs-t, mert így már megérted, miért mondtam, hogy majd, ha kicsit kiismered a rendszert, visszatérünk az FSTAB-ra. A mai ismeretek szerint, ha semmit nem csinálsz vele, akkor sincs gond, ez már inkább csak optimalizálás lesz.
Szóval egyszerűen csak telepítsd fel a rendszert, használd, ha valami kérdésed van, felteszed. Meglátod a videókból is, mennyire könnyű az egész. Az összes többivel egyelőre ne foglalkozz, mert akkor megint rád fogok ijeszteni!
A videókból elég, ha ezt a KDE telepítést nézed meg most először, a többit csak érdekességképpen, max, mert ha mindbe belemerülsz, akkor összezavarodsz.
Amúgy ja, rettentő sokan vagyunk!
De szó se róla, egyre többeket érdekel a dolog szerencsére. Mi minden új Linuxosnak örülünk.
Annyit még megemlítenék, hogy a videótól eltérően én 25- 30GB gyökér, azaz / particiót csinálnék, /home és /swap nélkül. Ahhoz, hogy megismerd a rendszert, ez bővel elég, úgyis fogsz még párszor telepíteni.
A /home-ot ez esetben maga a rendszer hozza létre a /-en belül. Én a mai napig így csinálom, a letöltő meghajtók úgyis külön vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Iqos cigaretta
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged