-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Válaszoltam a másik témában erre vonatkozóan. Sajnálom, hogy galibát okozott nálad az eltávolítás, elvileg nem lett volna szabad neki. A mintesek szégyellhetik a pofájukat miatta. Ez már a sokadig gikszer, emiatt ahogy már írtam, nem fogom ajánlani sem a Mintet, sem a Cinnamont, ha valaki kezdő keres első disztrót, pedig egész a legutóbbi időkig ezeket ajánlottam első körben, sőt, én is úgymond ezekkel kezdtem anno, legalábbis ez a kombó volt az első, amit tartósan is használtam rendes telepítésben (tehát nem csak live rendszerként, meg nem virtuális gépen). Csak egy ideje nem használom (átnyergeltem Mint KDE-re, majd Kubuntura, majd Archra és az alatt mindenféle alternatív felületre), és nem tudtam, hogy ennyire elqrvultak, és ennyire nem követik a linuxos világ fejlődését.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crimson Desert
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon