Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz 0xmilan #8784 üzenetére

Nekem nincs. :F Nemrég frissítettem 18.3-ra.

Úgy nem is lesznek benne azok a programok, amik csak a 18.3-ban default-ok, épp minap volt erről szó, hogy nincs fenn alapból a Timeshift sem. (ill. nem rakja fel a frissítés, mert a repoban már ott van) A verzióupgrade csak az alapokat frissíti meg ami addig fenn volt. Sokan nem is szeretik a Mintnél nem túl régen bevezetett verziófrissítést, ez az egyik oka gondolom.

Szóval ennek nincs hozzá köze:

Jó ideje az update managerem se működik rendesen: "Could not refresh the list of updates". Lehet, hogy köze van hozzá?

Nem tudom ennek mi az oka nálad, a laptopon van egy így frissített Mint, abban az energotel/kfki repo páros van és megy mindenhol a frissítés. Nemrég frissült a mintupdate 5.3.2-re, lehet, hogy az nem frissül terminalból, bár az fura lenne. Csekkold le a mintupdate verzióját és szerintem nézd meg a repocsekkolót is, bár ez nem lehetne oka a fenti jelenségnek.

Viszont nálam volt egy érdekes jelenség 18.2-nél, a kisalkalmazásokat, desktop appleteket nem volt hajlandó frissíteni a Rendszerbeállítón belül, pedig a normál frissítések mentek, így a repok jók voltak. Nem tudtam rájönni, mi volt ennek az oka, nálad is lehet valami hasonló forrású bug. Az is fura, hogy ezt a desktopon csinálta, laptopon nem.

Új hozzászólás Aktív témák