- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
growler #7596 üzenetére
Mind1 mire formázok, de előtte kérte hogy tegyem fel az extlinux nevü szösszenetet, addig el se indult. Feltettem de azóta se jó.
lev258: 15gb az a partíció, eddig sose volt baj. viszont ma már kialudt fejjel elkezdtem gondolkodni, mert tegnap az audacity vmiért megmakkant egy 200megás mp3 file beolvasása közben, és utána kezdte el csinálni. Fogtam most pendrive-ről indítás majd sudo mc-vel megnéztem melyik mappa mekkora. De tudatosan kerestem az audát, s ott volt a bibi. Sok file volt benne ami kitöltötte a fenntmaradó 6gb-ot. Azt letöröltem így most jó, ismét.
Amúgy Mint 18 a sys.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bittorrent topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netflix
- Kerékpársportok
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest