- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Epson nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
growler #7596 üzenetére
Mind1 mire formázok, de előtte kérte hogy tegyem fel az extlinux nevü szösszenetet, addig el se indult. Feltettem de azóta se jó.
lev258: 15gb az a partíció, eddig sose volt baj. viszont ma már kialudt fejjel elkezdtem gondolkodni, mert tegnap az audacity vmiért megmakkant egy 200megás mp3 file beolvasása közben, és utána kezdte el csinálni. Fogtam most pendrive-ről indítás majd sudo mc-vel megnéztem melyik mappa mekkora. De tudatosan kerestem az audát, s ott volt a bibi. Sok file volt benne ami kitöltötte a fenntmaradó 6gb-ot. Azt letöröltem így most jó, ismét.
Amúgy Mint 18 a sys.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Epson nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest