- Összesúg a ChatGPT a Spotify-jal és a Booking.commal
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
Nem hülye kérdés csak az a gond hogy az uefiben nem jelent meg újabb boot loader. Csak a win boot manager volt, ill. a merevlemez. Volt telepítés secureboot kikapcsolásával és úgy is hogy nem kapcsoltam ki, de sehogy nem jött össze. Úgy néz ki hogy a grub vagy nem települ, vagy rossz helyre.
Gondolkodtam azon is hogy csak grubot telepítek usb kulcsra de nem volt akkor szabad pendriveom.
Az a gond(?) hogy az acer uefi pont olyan mint a biosa minimális beállítási lehetőséggel.
Biztos vagyok benne hogy nálam megy valami félre de más elfoglaltság miatt feladtam egyelőre. Majd ünnepek között újra nekiszaladok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest