- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- Milyen videókártyát?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Azt már próbáltam és nem engedi...
Itt ilyen téren csak az újabb verzió jelentene megoldást, de az meg nincs hozzá a gyártó oldalán. Köszönöm a linket, majd megnézegetem, főleg a systemctlmódszert, az tűnik egyszerűbbnek. De igazából sok reményt nem fűzök hozzá.
Igen, nyilván vastagon az övék is, ez nem vitás. De az érdekes, hogy már a korábbi esetnél is pont a Linux UEFI-s telepítése után volt ugyanilyen hiba, ami általában a többi netes találatnál is szerepel. És most a Windows telepítése után meg semmi, működött F2-vel a belépés. Majd miután felraktam a Mintet is, utána megint eltűnt a belépési lehetőség.(#6183) colomb2: hát mivel lövésem sincs hozzá, illetve most idegzetem és türelmem sem belemélyedni, ezért kb. az lenne a legjobb. De persze a fentebb javasoltat még megpróbálom, hátha.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt ilyen téren csak az újabb verzió jelentene megoldást, de az meg nincs hozzá a gyártó oldalán. Köszönöm a linket, majd megnézegetem, főleg a
Rowon