- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Próbáltam utánaolvasni, de az alábbira nem találtam semmit. Vagy csak nem jó helyen / nem jól olvastam...
Várhatóan a laptop hűtése kevesebbet fog menni a 16.04-re alapuló Linux Mint Cinnamon 64bit esetében, mint a mostani 14.04-esnél?
Kis magyarázat a kérdésemhez: cinnamon 64bit-tel kezdtem, de két gondom volt vele:
- képernyő világosságot minden indításkor újra kellett állítani
- hűtés sokkal gyakrabban megy, mint win7 alatt (azonos felhasználás mellett is)Most Mate-t használok, de abban meg más dolgok zavarnak (és hűtés itt is pörög folyton), így Cinnamon megy vissza, csak nem tudom, hogy Lathronos remasterje menjen, vagy érdemes megvárnom 16.04-re alapuló Mint Cinnamon 64 Bit-et?
Vagy keressek más linux-ot? (Bár a Cinnamon külsőleg nagyon tetszik...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest