- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- Fujifilm X
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #5243 üzenetére
1-2. A fényerőt tudom állítani a laptopon is gombokkal, csak fura, hogy nem jegyzi meg a beállításokat. A hangerőt megjegyzi, rosszul írtam. A bejelentkezési hang hangos.
3-4. Valamiért azt gondoltam az egész listát látni fogom, vagy az alkategóriák alatti összes szoftvert. Az nem baj, ha nekem kell utána járnom mit szeretnék, csak mivel nem tudom mire keressek, így kicsit nehezebb. Főleg, hogy néhány szoftvernek más a neve telepítés után, mint a Software Managerben. A "linux mint rts games" meg elég tág fogalom gugliban, de ezek szerint kicsit naiv voltam.
6. Igen, Intel IGP van a laptopban. Van a rendszerben olyan app, ami kijelzi az összes hardvert, esetleg drivert vagy le kell töltenem hozzá szoftvert?
(#5244) Raynes Igen, bocsánat, csak így belecsaptam a közepébe. Linux Mint Cinnamon-t használok, 17.3 (Rosa). A használok erős szó, most ismerkedem a linuxszal.
(#5246) spammer Lenovo T420 a laptop, amit használok. Megnézem a kezdő topikot, hátha van ott megoldás.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Formula-1 humoros
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest