Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz VaniliásRönk #5243 üzenetére

1-2. A fényerőt tudom állítani a laptopon is gombokkal, csak fura, hogy nem jegyzi meg a beállításokat. A hangerőt megjegyzi, rosszul írtam. A bejelentkezési hang hangos.

3-4. Valamiért azt gondoltam az egész listát látni fogom, vagy az alkategóriák alatti összes szoftvert. Az nem baj, ha nekem kell utána járnom mit szeretnék, csak mivel nem tudom mire keressek, így kicsit nehezebb. Főleg, hogy néhány szoftvernek más a neve telepítés után, mint a Software Managerben. A "linux mint rts games" meg elég tág fogalom gugliban, de ezek szerint kicsit naiv voltam. :)

6. Igen, Intel IGP van a laptopban. Van a rendszerben olyan app, ami kijelzi az összes hardvert, esetleg drivert vagy le kell töltenem hozzá szoftvert?

(#5244) Raynes Igen, bocsánat, csak így belecsaptam a közepébe. Linux Mint Cinnamon-t használok, 17.3 (Rosa). A használok erős szó, most ismerkedem a linuxszal. :)

(#5246) spammer Lenovo T420 a laptop, amit használok. Megnézem a kezdő topikot, hátha van ott megoldás.

Köszi mindenkinek a válaszokat. :R

Új hozzászólás Aktív témák