- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Dhampir #4189 üzenetére
Egy pár éves HP ProBook 4530-on én is csak bő egy hónapig tudtam Mint 17.2-t használni, annyira idegesített, hogy amint külső monitort dugtam rá, a laptop beépített kijelzőjén nem volt többé vsync, ami borzasztóan zavaró, fejfájdító scrollozásnál.
Érdekes, mint kefélhettek el a Mint X-ében, mert Ubuntu-ból már a 13.10 sem produkált ilyet, és azóta egyik újabb kiadása sem, így most a 15.10 is szépen megy ugyanezen a vason.
-
válasz
Dhampir #4189 üzenetére
Vándorlás az célzott szöveg volt, de nem vette a lapot és nem TG, ennyit elárulok.
Egyébként milyen alapon kritizálhatnám az ilyesmit, vagy a hw kényszer vagy az ízlés/ficam viszi az embert ágról ágra!
Első évemben 3-4 tucat disztrót biztosan kipróbáltam, egy, ami azóta is állandó.A Mint-es grafikai gondokra Fenyő ft-nek volt valami vivid-es terminal parancsokból álló sora, amit az új Mint-en kipróbáltam és minden működik azzal is, érdemes rákeresnetek, nekem ugyan nem volt megjelenítési gondom, de akinek van, lehet, hogy megoldja!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest