Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Geripapa
üzenetére
Ahogy mások is írták, a PDF -> HTML konverzió zűrös. Nem vagyok benne biztos, hogy más oprendszereken támogatja a LibreOffice, nem a PDF szerkesztés a fő profilja. Foxit-nak van PDF editora, azt hiszem fizetős, és van 30 napos kipróbálás. Személy szerint még nem használtam soha, de ha van olyan szintű, mint az olvasójuk, akkor nem lesz vele gond. Itt van valami kis leírás, hogy hogyan működik a dolog [link]. Vannak online PDF converterek is, én pl EPUB -> PDF-et szoktam használni, mert nincs normális EPUB olvasóm, egyiknél sem működik rendesen a könyvjelzőzés, meg szeretem látni, hogy hányadik oldalon tartok. Na nekem az online változatok ezekből egyáltalán nem jöttek be, Callibre, ami segített. Szóval nem tudom ajánlani őket a PDF -> HTML konverziónál sem. Callibre-t is megpróbálhatod, elvileg az is tud ilyesmit. [link]
szerk:
Hmm kipróbáltam, tényleg tud HTML-t exportálni LibreOffice Win7 alól. Érdemes lenne jelentened a hibát a LibreOffice fejlesztőinek, valszeg ők rontottak el valamit, és azért nem működik a dolog Linux alól.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon