-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy1982
tag
Elsőnek ez alapján csináltam meg a telepítést, de nem volt jó, az alaplap Legacy-ban látta, ezért kicsit módosítottam rajta, az UEFI partíciót fat32-re formáztam (bár ez inkább csak Win dual bootnál lényeges) és legacy boot helyett sima boot flag kell.
A hibákat már HDD-n is dobálta bootoláskor, de mivel egy öreg Toshiba bad sectoros laptop HDD volt, ezért inkább csinátam egy új telepítést SSD-re. Közben a vinyót megnéztem Hdat-al, de semmi hiba
Alaplapom ASUS J1800I-C 4 giga RAM-al.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest