-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommy1982
tag
Elsőnek ez alapján csináltam meg a telepítést, de nem volt jó, az alaplap Legacy-ban látta, ezért kicsit módosítottam rajta, az UEFI partíciót fat32-re formáztam (bár ez inkább csak Win dual bootnál lényeges) és legacy boot helyett sima boot flag kell.
A hibákat már HDD-n is dobálta bootoláskor, de mivel egy öreg Toshiba bad sectoros laptop HDD volt, ezért inkább csinátam egy új telepítést SSD-re. Közben a vinyót megnéztem Hdat-al, de semmi hiba
Alaplapom ASUS J1800I-C 4 giga RAM-al.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest