Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Most olvastam hogy annyira jól felturbózták (új hír itt az oldalon) fogta törölte magát de annyira, hogy a másik régi verziót se lehet se le, és feltenni.
. Azért tettem én is csak fel mert a frissítés kezelőben ajánlotta magát 3. szintü frissítésként. A röhely az egészben hogy le se tudom törölni. Ill master-dialy kiadást frissít elvileg csak nekem. De ezekszerint.....
nagyon eltalálták.Mondjuk mind1 újrarakom megint mostmár mindent ahogy kell, az este a flash pluginos izével eléggé feldobtam minden hülyeséget a gépre, így tudom hogy mit kell feltennem és nemfrissítem a vlc-t.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Azért tettem én is csak fel mert a frissítés kezelőben ajánlotta magát 3. szintü frissítésként. A röhely az egészben hogy le se tudom törölni. Ill master-dialy kiadást frissít elvileg csak nekem. De ezekszerint..... 
Rowon