- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Tápos kibeszélő offtopik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Neked is köszi a visszajelzést!
Néha valóban maga az egér döglik meg, női vonalra nekünk is megvan a bevált pici Logitech M187, az évekig bírja, pedig kap rendesen meg repül, eltűnik itt-ott. Nekem viszont voltak olcsóbbak, hogy sok legyen, több helyen használtam a notit, de hamar nyűg lett ezekkel és kivágtam mindet, átszoktam a tapipad-ra ügyesen. De lehet, ha kipróbálom ezt a solaar-t, nem is kellett volna kidobnom mindet, kb ugyanez a görgetés probléma volt, ami vezetékes egérrel meg nem jelentkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Néha valóban maga az egér döglik meg, női vonalra nekünk is megvan a bevált pici Logitech M187, az évekig bírja, pedig kap rendesen meg repül, eltűnik itt-ott. Nekem viszont voltak olcsóbbak, hogy sok legyen, több helyen használtam a notit, de hamar nyűg lett ezekkel és kivágtam mindet, átszoktam a tapipad-ra ügyesen. De lehet, ha kipróbálom ezt a solaar-t, nem is kellett volna kidobnom mindet, kb ugyanez a görgetés probléma volt, ami vezetékes egérrel meg nem jelentkezett.
Rowon