Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Neked is köszi a visszajelzést!
Néha valóban maga az egér döglik meg, női vonalra nekünk is megvan a bevált pici Logitech M187, az évekig bírja, pedig kap rendesen meg repül, eltűnik itt-ott. Nekem viszont voltak olcsóbbak, hogy sok legyen, több helyen használtam a notit, de hamar nyűg lett ezekkel és kivágtam mindet, átszoktam a tapipad-ra ügyesen. De lehet, ha kipróbálom ezt a solaar-t, nem is kellett volna kidobnom mindet, kb ugyanez a görgetés probléma volt, ami vezetékes egérrel meg nem jelentkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ford topik
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Néha valóban maga az egér döglik meg, női vonalra nekünk is megvan a bevált pici Logitech M187, az évekig bírja, pedig kap rendesen meg repül, eltűnik itt-ott. Nekem viszont voltak olcsóbbak, hogy sok legyen, több helyen használtam a notit, de hamar nyűg lett ezekkel és kivágtam mindet, átszoktam a tapipad-ra ügyesen. De lehet, ha kipróbálom ezt a solaar-t, nem is kellett volna kidobnom mindet, kb ugyanez a görgetés probléma volt, ami vezetékes egérrel meg nem jelentkezett.
Rowon