- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Sajnos nem. Ami a videóban 1:50-nél látható, az nekem már nem jelenik meg, mert kiakad a telepítő és szó nélkül bezáródik.
Meg tudom csinálni neki a titkosított fájlrendszer(eke)t, akár LVM használatával, akár nélküle, de újraindításkor nem kéri a jelszót, csak némi várakozás után kihajít az initramfs terminálba. Itt simán tudom csatolni a titkosított kötetet (cryptsetup luksOpen), utána el is indul a rendszer. Valahogy azt kéne, hogy egy jelszó kérés után ezt saját maga megcsinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest