- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
ubyegon2 #12654 üzenetére
Igazából azért ragaszkodok hozzá mert minden elmentett könyvjelzőim, oldalaim mentéseim itt vannak mentve sok-sok éve.
A megoldást úgy kiviteleztem a leírásból hogy a caja vagy nautilus nemtudom melyik pontosan elindítottam admin ként és bemásoltam a file-t ahova kell a másikat meg kitöröltem a fenébe.Egyébként a régebbi 18.x verben is volt ilyen gond de akkor a chronium ffmpeg pack hiányzott neki, azt telepítve megoldódott a gond, most hiába voltak telepítve nem működött csak a linkelt verzió alapján. A file amit lecserélt volt vagy 1,2mb amit bemásolt meg vagy 17mb.
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #12654 üzenetére
Ebben kivételesen egyetértek veled. Az Opera teljesen elzüllött, mióta dobták a saját Opera motort a 12 főverziónál, és Chrome/Blink alapra váltottak. És még nem is ez, hogy kell neki az ffmpeg-codec meg az ffmpeg, hanem akkor oldják meg kulturáltan, hogy ezt húzza be függőségnek, és ne a felhasználónak kelljen belehekkelni a szutykokat.
Bár ez jogi okból minden disztróban így van, az Arch sem teszi fel ezeket a kiegészítő csomagokat, viszont kilistázza, hogy opcionális függőségnek ezek is feltehetők, figyelmeztetve ezzel a felhasználót.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- utolsó darab 20.000Ft/szett - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest