- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #12100 üzenetére
Nem baj. Csak helyreigazítottam, ha már ennyire az én élettörténetem követjük, mint egy telenovellát vagy szappanoperát
Én egyébként egyszerűbb képkonvertálásokra, képvágásra, tömeges átalakításra az imagemagick-ot használom, abból a csomagból a convert parancsot. Ugyanazt tudja egyébként kábére, mint az XnView, csak nem grafikus program, hanem terminálos CLI alkalmazás. Van valami grafikus Gtk-s frontendje is, de azt nem használom. Médiakonvertálásra meg FFmpeg-et, szintén CLI-vel, kivéve, ha audióhoz LAME, flac, oggenc, opusenc valamelyikét használom, de azok is CLI-sek, ahogy a youtube-dl, wget, curl, stb. is.
De ha grafikus alkalmazás kell valakinek, akkor az XnView sem rossz program, Windows alatt anno azt használtam, meg az IrfanView-t. Ugyanaz a kettő, egyik a másiknak implementációja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest