- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jézusom #11507 üzenetére
Azt hiszem lesz mit olvasnom.
Ha megfogott a Linux, akkor fogsz is, én mindig találok valami érdekeset örök kezdőként. Ma például valami miatt az egyik Linuxos noob oldalra tévedtem és ott láttam egy írást, ami a tegnapi témához kapcsolódik!
How To Install And Remove Software In Ubuntu [Complete Guide]
Ha ezt végignézed, láthatod, hogy még külön linkekkel ki is van bontva a forrásból telepítés és a .deb telepítés leírása a többi általános telepítési módszer mellett.
Lehet hogy átnyergelek valami kezdő topikba.
Ez is az, de a Kezdőt talán többen pörgetik, az Ubuntus, Mint-es kérdések zöme oda érkezik, így ide talán a kifejezetten Mint-es témákat írják néha.
Az ne zavarjon, hogy Ubuntus leírást linkeltem, mivel a Mint Ubuntu alapú, a programok és parancsok is jórészt ugyanazok, a DE miatt kicsit más kinézettel találkozol, de ezen hamar túl fogsz lendülni. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest