Hirdetés
- Megjött a REALFORCE legfrissebb, Topre kapcsolós klaviatúrája
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- 300 Hz fölé merészkedik a Philips olcsónak ígérkező monitora
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Három év után elvette az XPU Managert a Flex és a Max gyorsítóktól az Intel
- OLED TV topic
- Nikon DSLR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megjött a REALFORCE legfrissebb, Topre kapcsolós klaviatúrája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mennyiert tudom eladni a szamitogepem?!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #10730 üzenetére
Ok kösz az infot. Tehát linuxon x686 nak nevezik a követelményt a simán letölthető verziókhoz. Ez még rejtélyesebb megfogalmazás.. Win esetén a parancssoros coreinfo.exe legalább felsorolja a proci tudását innen tudom hogy nem tudja.
Az én P4 em támogatja a PAE-t, de nem támogatja az NX et se az x64 et. Így win8-10 nem inditható még x86 verzió sem. Akkor marad a próbálgatás, melyik linux megy melyik nem. -
válasz
Frawly #10730 üzenetére
Sok disztro még az új kiadásaiban is támogatja a non-PAE procikat, például a Linux Mint is ilyen:
Booting with non-PAE CPUs
To boot Linux Mint on CPUs which do not officially support PAE (Pentium M processors for instance), please use the "Start Linux Mint with PAE forced" option from the boot menu.
forrásPersze, ahogy írod is, a mai DE-k futása ezeken a non- PAE gépeken már más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest