Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz #63718632 #10556 üzenetére

Valóban ez a normálisabb út, hogy ott van, elérhető akár a grafikus Szoftverközpontból is a dolog, ha valakinek ez az egységes dolog kéne, a Mint ezt szerintem jól csinálta. Engem ez a Snap nagyon zavart, mikor felraktam valamelyik Ubuntut, már az elején bootkor elkezdett a háttérben ügyködni.....

A Manjaro.....na igen, nagyon népszerű lett, sokan használják, de akik csinálják, kicsit belefulladtak az elvárásokba. Wifit nem ismeri fel már több esetben is, akkor ott egy régebbi bug, amivel 2 napja is összefutottam, a Mint kernelt frissített és utána a Manjaro kernel hibával nem indult. Eddig azt hittem, ha utoljára telepítem a Manjaro-t, akkor egy apt rendszerű GRUB nem rontja el a Manjaro GRUB-ot, de elrontotta. Egy kezdő ezzel mit fog kezdeni? :U

Írtam egy blogot(végül nem fejeztem be), aminek ugyan nem ez volt a témája, de a bevezetőben feltettem egy-egy kezdőképet a Manjaro KDE-ről és a Mint Cinnamonról.....10-ből 8-an a képek alapján a Manjaro-t akarnák.

Ja, madarakról esik szó, mert a cím :

Ja a Manjaro-t követő képek.....

Szóval ebből flame lett volna, így ment a többi okos blogom mellé.........

Amúgy a Snap is hasznos lesz, csak ki kellene találniuk a végső használati módját, mert így nem az igazi.....de az irány ez, nem véletlen vannak már hárman is az Appimage-val együtt meg az említett Flatpack-kal.
    Nekem akkor se rakjon fel majd egy gigányi adatot egy kis program miatt, még ha ezt később már nem is teszi.

Új hozzászólás Aktív témák