- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Raspberry Pi
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#63718632 #10556 üzenetére
Valóban ez a normálisabb út, hogy ott van, elérhető akár a grafikus Szoftverközpontból is a dolog, ha valakinek ez az egységes dolog kéne, a Mint ezt szerintem jól csinálta. Engem ez a Snap nagyon zavart, mikor felraktam valamelyik Ubuntut, már az elején bootkor elkezdett a háttérben ügyködni.....
A Manjaro.....na igen, nagyon népszerű lett, sokan használják, de akik csinálják, kicsit belefulladtak az elvárásokba. Wifit nem ismeri fel már több esetben is, akkor ott egy régebbi bug, amivel 2 napja is összefutottam, a Mint kernelt frissített és utána a Manjaro kernel hibával nem indult. Eddig azt hittem, ha utoljára telepítem a Manjaro-t, akkor egy apt rendszerű GRUB nem rontja el a Manjaro GRUB-ot, de elrontotta. Egy kezdő ezzel mit fog kezdeni?
Írtam egy blogot(végül nem fejeztem be), aminek ugyan nem ez volt a témája, de a bevezetőben feltettem egy-egy kezdőképet a Manjaro KDE-ről és a Mint Cinnamonról.....10-ből 8-an a képek alapján a Manjaro-t akarnák.
Ja, madarakról esik szó, mert a cím :
Ja a Manjaro-t követő képek.....
Szóval ebből flame lett volna, így ment a többi okos blogom mellé.........
Amúgy a Snap is hasznos lesz, csak ki kellene találniuk a végső használati módját, mert így nem az igazi.....de az irány ez, nem véletlen vannak már hárman is az Appimage-val együtt meg az említett Flatpack-kal.
Nekem akkor se rakjon fel majd egy gigányi adatot egy kis program miatt, még ha ezt később már nem is teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gurulunk, WAZE?!
- Horizon Forbidden West
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest