- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen széket vegyek?
- Egérpad topik
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Necronom #10472 üzenetére
Na látod, alakul ez!
A Linux (desktop) tényleg nem olyan, mint egy androidos mobil vagy akár egy Windowsos asztali gép, mert ezeknél az ember ahogy kezébe fogta vagy odaült elé, első pillanattól már mindent tudott rajta.
Nekem speciel életem első Windowsos telepítése vagy az első androidos custom ROM telepítése sem volt pofonegyszerű....Ezek szerint neked csak a Linux telepítés okozott gondot, szerencsésnek mondhatod magad akkor!
(pedig nem pingvin volt a jelem az oviban)
bar jo lenne mar nem tonkrevagni ezt a rendszert
Amit lev258 kolléga említett, hogy nem ártana kicsit magát a rendszert is megismerned......szóval azért ebben rohadt baromi nagy igazság van ám! Ugyanezt írtam le szofisztikáltabban az elején. Egy számunkra idegen rendszerben egyből egy célfeladatot végrehajtani és nyekeregni, hogy ez mér' nem olyan egyszerű, mint amit már jól ismerek rendszeren.
Tény, hogy sokan olvassák, milyen jól futna a gépükön egy desktop Linux és azt várják el, hogy az első perctől minden ugyanúgy működjön, mint amit már megszoktak Winen, mobilon.....
Esküszöm kipróbálom a helikoptervezetést valamikor, hiszen gyerekkoromban rengeteget körhintáztam!
(remélem átmegy az iróniába oltott értetlenkedésemből valamennyi)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged