-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
ubyegon2 #10381 üzenetére
Most épp egy Linux Mint Tessa Cinnamont működtetek a HP250-es gépen egy USB-s vinyóról , amit UEFI módra telepítettem Grub2-es bootloaderrel , de már annyira a saját fenekébe harapott a grub menűje, mert már a másik vason is frissítette magát közben valamikor, hogy itt most nem tudtam a hagyományos grub menűből olyan sort elindítani , hogy bebootoljon. Végül a Boot From EFI file ... 0HD Part 1 blablabla ... <EFI> ... <ubuntu> ... grubx64.efi útvonalon sikerült elindítani őkelmét. Szóval érdekes ez na. Ezek után lefuttattam egy sudo update-grub parancsot és most meg mindegy hogy az F9-es bill megnyomása után melyik sort választom újraindításkor a három UEFI-sor közül mindenképp elindul a Tessa, csak nem tesz be közben grub menüt , hanem egyből elkezd maga után kutakodni és elindul. .... Persze lehet hogy csak a késleltetésen kellene állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest