- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Mármint a BIOS? Nem , nem az egy régi laptopról beszélünk a Fujitsu Amilo Pi1536-os !
Nem új gépre szeretném tenni pont ez az
XP jól elfut rajta. Gondoltam a mint is 
ubyegon2
Azért szenvedek vele mert liveba körbenézek ok de nem tudok telepíteni nem is honosul úgy tényleg egy élő rendszert szeretnék és ha egy két három hét alatt összebarátkozunk ahogy kell akkor mehet le az xp
sőt ha nagyon összebarátkozunk és programok amiket használok futnak linux alatt akár hajlandó vagyok a nagy asztali gépen is áttérni ahogy ezt tetted Te is W7-ről!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
XP jól elfut rajta. Gondoltam a mint is
Rowon