Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Akkor nem sok gond lehet, Intel CPU, VGA se lesz gond szerintem, ilyen tipusú gépeknél én még nem hallottam, hogy más gond lehetne.

Valójában nem is azt akartam én mondani, hogy tuti jó lesz, hanem a linkekkel segíteni a döntésedben. Meg persze azzal, miket eddig olvastam az egyszerű Inteles konfigokról.De ezután inkább ilyen tanácsadásokba nem megyek bele, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- M.i.-avagy létezik-e a mesterséges intelligencia?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Star Trek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4427
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon