- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Aktív témák
-
Il Padrone
senior tag
Sziasztok,
en is szandekoztam egy topicot inditani, de mivel van egy, ha nem haragszotok, beleronditok en is.
Suse 7.3, feltelepitese megtortent.
Csak a videodriver telepitessel van problema.
Leszedtem az nvidia idevonatkozo kerneljet es glx rpm-jet.
Tudom sourcebol kellene leforditanom, mert ugy jobb, de en az rpms telepites know how-jat is szeretnem tudni.
Namarmost a csomagokat (nvidia) telepitettem es meg is vannak a rendszerben.
Az nvidias doksi szerint ezutan editalnom kell az XF86CONFIG file, ki kell benne cserelnem a driver hivatkozasat nvidia-ra. Az a baj, hogy az XF86CONFIG file-ban nincs a doksiban emlitett bejegyzes, hanem mas a strukturaja (Mandraken is neztem, ott is a Suse-val egyezo XF86CONFIG volt, ott atirtam es nem is indult el a kernel).
Tehat meg mindig nem aktiv az nvidia driverem.
Eleg hosszu voltam de remelem ertheto.
Hogyan tovabb?
Udv
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest