Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rimuru

veterán

válasz ubyegon2 #20192 üzenetére

Amikor elfogynak az ervek mindig jo szoveg a kontexusbol valo kiragadas. ;]

Igazabol a masodik bekezdesben ugyan azt a sertodottseget folytatod mint az elsoben, szamomra nem valtoztat a lenyegen... Martirkodni kell hogy fizeted a premiumot megis basztatnak, ki vagy pecezve, stb.

De legyunk johiszemuek.

Mondjatok már nekem ilyen illetékes topikot, ahol örömmel veszik észrevételeimet. Ahhoz is pofa kell amúgy, hogy erre a valamire a Premium szót használják - Itt leirhatod az otleteid, biztos vagyok benne hogy olvassak es ha pl jogosnak erzik hogy ne premium legyen meggondoljak (igaz mar legalabb 1x ezt megtettek).

Ja persze, most mindjárt letelik a Premium, most már Kedves ubyegon2 megszólítással kaptam email-t, hogy el ne feledjem megújítani - fenti topic szinten, ird le hogy zavar az email templateben a Kevdes, javasolj valami jobbat.

A csalónak feltételező fórumról kizárásos üzit módosító üzi végén persze egy bocsi-t nem eresztettek meg! - szerintem forum nem jelol be automatikusan csalonak, ha moderatorokkal van dolgod akkor megteheted a korabban linkelt topicban.

Az biztos, hogy bunkóságért nem kell a szomszédba menniük nagybetűs uraméknak! - itt is bunko moderatorokkal beszelgetnek el de elotte csiszolnek a stilusodon is hogy jo peldat vehessenek ne rosszat. ;)

Vigyázat, csalok!

Új hozzászólás Aktív témák