- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Aktív témák
-
[Mike]
tag
Egyenlőre felfüggesztem a kérdést, mert nem vagyok ott, a verziószámot nem jegyeztem meg. a Két kártyából az egyik egy 3com Fast Ethernet III a másik meg egy SMC EZ 25****erre sem emléxem!:) Szal most megcsináltam a srácnak winnel és így elmegy egy darabig, de visszatérek még ide pontosabb adatokkal és konkrétabb kérdésekkel. Amúgy valami olyat írt ki amit mondtál, hogy ERROR így kezdte és valami No LAN no network subsystem vagy vmi hasonlót...sajna nem tok most konkrétakat mondani, szal majd visszatérek később. Köszi mindenesetre. Visszavárlak Titeket!:DD
-
[Mike]
tag
OFF
Van benne ráció!:DD
ON
Szóval: Van ez a Coyote nevű alap OP rendszer, ami 1 lemez az egész és elég neki egy 486-os gép, abból is csak egy kislemez a deszka a proci 2 hálókártya 16MB ram és egy táp kell. Semmi más és remek szerverként (routerként) üzemel!(ne) Van egy listám azokról a hálózati kártyákról, amiket támogat a progi és be is szereztem azokat. Elkészítettem a program segítségével Win alatt a lemezt amiről bootolni kell a 486-ost. A lemez maradéktalanul működött, csak a progi azt mondja, nem ismeri a két hálókártyát. És ez az én gondom. Most kényszerből ugyan megoldottam kb ezen az elven win98-al, de ehhez ugye kell a vincseszter meg minden kutyafüle és az már több áramba=pénzbe kerül. Remélem értelmesebben fogalmaztam és elnézést!:DD -
-
[Mike]
tag
Nosh kérdésem egyszerű: Miért nem megy nekem?:) Nah bővebben megvan a hozzá való cumo, de frász tudja miért nem nagyon akarja felismerni az olyan kártyámat sem, ami szerepel a listán! Én alapvetően Windowst használok és kicsit Mandrake-et, szal nem vagyok egy Linux guru. PLS help me!:O
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest