-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Alaplapra gondolsz? Amlogicos tv boxom van ilyen: Nexbox A95X
Ezen van most az Armbian. -
Nerazim
őstag
Nem tudom, hol tudom megnézni?
Így néz ki ssh-n és innen töltöttem le:
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Kellene egy kis irányba állítás. Van egy amlogicos boxom amire Armbian-t tettem egész pontosan ezt: Armbian_23.02.0-trunk_Aml-s9xx-box_kinetic_edge_6.0.12_xfce_desktop.img
Szeretnék rákötni egy hdd-t, hogy az arra másolt anyagaimat (pdf, képek, családi fotók, videók stb.) tudjam tárolni és bárhonnan elérni (helyi otthoni hálózatról, mobilról más hálózaton v mobilneten keresztül). Merre induljak el? -
Nerazim
őstag
Üdv!
Van egy Amlogicos s905 boxom (1/8) amin Armbian fut. Pontosan ez:
Armbian_23.02.0-trunk_Aml-s9xx-box_kinetic_edge_6.0.11_xfce_desktop.img.xz
Melyik Virtualboxot tudom innen felrakni, mert kicsit elvesztem a sok Linux verzió között, illetve, mi a telepítés menete ? -
Nerazim
őstag
Udv!
Egy Rpi 0 ra akartam felrakni egy Raspbian jessie lite-ot. Fel is ment sd-re szepen tolti befele latszolag amit kell de a monitor csikozodik es villog azaz elmegy visszajon, elmegy, visszajon a kep es a monitor jobb also sarkaban egy pillara kiirja a monitor osd h tul nagy! Probaltam kisebb felbontast, frissitest allitani de semmi. Mitol lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest